Loss Of Connent - Page 4
Close

Loss Of Connent

This is a discussion on Loss Of Connent within the Site Help and Support forums, part of the Caferacer.net Forums category; Originally Posted by DohcBikes Hey at least DTT had the sense to ban me. We don't ban anywhere near the amount of people DTT does....

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 40 of 40
Like Tree7Likes

Thread: Loss Of Connent

  1. #31
    Senior Member jaguar's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Albany NY
    Posts
    10,438
    Quote Originally Posted by DohcBikes View Post
    Hey at least DTT had the sense to ban me.
    We don't ban anywhere near the amount of people DTT does.
    I am Derby\'s Bitch


    Some times things come around that are so singularly inept it gives you a whole new appreciation for the ept

  2. #32
    Administrator VSAdmin's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    167
    Hey all

    Running a rebuild again.

    When you are having trouble with a thread, could you guys post a link to it so we can be sure the rebuilds are the correct route? There are other, less common, reasons for pages being inaccessible from time to time, so a link will help us in determining the actual cause.

    Dayle
    WERA689 likes this.

  3. #33
    Senior Member Cyorg's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    2,107
    Happening again. Posted a reply... it shows up as a "new forum post" and shows up in my profile. When I click on it.... it takes me to the thread... but my post is not there. It's annoying enough posting my rambling drivel in the first place... never mind having to repeat myself.

    https://www.caferacer.net/forum/vinta...tml#post610522
    "Non urinat in ventum"

  4. Remove Advertisements
    CafeRacer.net
    Advertisements
     

  5. #34
    Senior Member Geeto67's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    23,275
    Quote Originally Posted by Cyorg View Post
    Happening again. Posted a reply... it shows up as a "new forum post" and shows up in my profile. When I click on it.... it takes me to the thread... but my post is not there. It's annoying enough posting my rambling drivel in the first place... never mind having to repeat myself.

    https://www.caferacer.net/forum/vinta...tml#post610522
    doing the same to me too. Saw you replied in that thread, and I can't see it now.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
    - Samuel Beckett
    A tool is just an opportunity with a handle
    - Kevin Kelly

  6. #35
    Administrator WERA689's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Canton, GA, USA.
    Posts
    319
    Testing reply.

  7. #36
    Administrator WERA689's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Canton, GA, USA.
    Posts
    319
    Followed your 'road map' Geeto, and didn't have any problem. I replied, went back to the Index page, Clicked What's New, found my post there, clicked it, and was brought directly to my reply. What browser are you seeing this issue with?

    Neil

  8. #37
    Senior Member Cyorg's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    2,107
    Can you see my post if you click on it in "New forum post"? before it disappears...


    edit Too late

    edit Now it's back in New Forum Post
    Last edited by Cyorg; 04-12-2018 at 11:18 AM.
    "Non urinat in ventum"

  9. #38
    Administrator WERA689's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Canton, GA, USA.
    Posts
    319
    Quote Originally Posted by Cyorg View Post
    Can you see my post if you click on it in "New forum post"? before it disappears...


    edit Too late

    edit Now it's back in New Forum Post
    Yep....the link took me directly to your post.

  10. #39
    Senior Member Cyorg's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    2,107
    Quote Originally Posted by WERA689 View Post
    Yep....the link took me directly to your post.
    I still can't see it and I'm assuming Geeto can't see it either? Weird ...
    "Non urinat in ventum"

  11. #40
    Administrator VSAdmin's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    167
    Does this happen to you whenever you reply or it just happened in that particular thread? Has it happened since? Just wondering if we maybe lost track of the reply you said that you lost in the thread that you linked. Since you seemed to have a few replies in that thread, I'm wondering if we're all talking about the same one...?

    Erik

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. ignition loss
    By stevecole33 in forum Technical
    Replies: 12
    Last Post: 10-12-2011, 08:42 PM
  2. Total loss question
    By mlinder in forum Technical
    Replies: 36
    Last Post: 01-13-2011, 11:27 PM
  3. I'm at a loss for words here.
    By borzwazie in forum General
    Replies: 24
    Last Post: 04-02-2009, 08:23 AM