No spark!
Close

No spark!

This is a discussion on No spark! within the Technical forums, part of the Caferacer.net Forums category; I finally got all the wiring back on my bike. Put the battery in, the motor spins, success! Then, I test the plugs...no joy. Not ...

Results 1 to 3 of 3

Thread: No spark!

  1. #1
    Administrator borzwazie's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    New Castle, PA, USA.
    Posts
    1,645

    No spark!

    I finally got all the wiring back on my bike. Put the battery in, the motor spins, success! Then, I test the plugs...no joy. Not even a little spark.

    All this stuff was working fine when I took it apart, so I must have done something wrong...any ideas what? I matched up all the color-coded wires...
    "This site is bullshit."

  2. #2
    Administrator borzwazie's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    New Castle, PA, USA.
    Posts
    1,645
    Ok, I'm a dumbass. When you test a sparkplug, make sure it's actually grounded. Doh!

  3. #3
    Senior Member HackAsaw's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    , Decrepit and Decomposing, .
    Posts
    4,721
    don't put your lips on it
    Accidental inventor of the worlds fastest wearing rocker arms and other edible engine parts! Try my yummy blue cheese camshafts!

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. No Spark
    By RondaDAHonda in forum Project Builds
    Replies: 5
    Last Post: 09-15-2010, 02:33 PM
  2. spark
    By deanbratcher in forum Technical
    Replies: 8
    Last Post: 05-15-2010, 02:47 PM
  3. Help, no spark
    By shinneh in forum Technical
    Replies: 7
    Last Post: 03-25-2008, 11:51 AM
  4. No spark on my 75 CB550F
    By kine8282` in forum Technical
    Replies: 18
    Last Post: 10-03-2006, 09:34 PM
  5. No Spark
    By jmt in forum Technical
    Replies: 12
    Last Post: 05-09-2005, 07:18 PM