Cafe Racer Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #1
well, I worked on my clutch this weekend, and I got it to work fine, It turns out that the adjustment screw on the side cover was not letting the bearings engage, so I readjusted that, and now after I took the whole thing apart about 2 or 3 times, Now I leak oil when I pull in the clutch, I don't really know what It could be, I know that there is the shaft that comes out of the side, and it leaks right there, If any one has any ideas what I should do. I would appreciate their help.

just ride it.
 

·
Registered
Joined
·
5,379 Posts
you will need to install a new pushrod seal. i once blew my motor on the street because of a worn seal. replace it now and save later headaches

mattman
 

·
Registered
Joined
·
13,809 Posts
matts right. probably a pushrod seal. it might cost ya 10 bucks max.

jc
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #5
thanx for all of the help, it leaks out of the pushrod seal. I cleaned it all up, reassembled it, and then it will still leak every time i pull in the clutch. i will replace that this weekend

just ride it.
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #6
ok so does anyone know the part number for the pushrod seal. all that i could find was 22838-286-000 and I am not sure if it is correct of not. before I order just wanted to check to see if anyone knew for sure.

just ride it.
 

·
Registered
Joined
·
13,809 Posts
i think there is a list of cb350 seals on the eurospares.com cb350 faq.


jc
 
1 - 7 of 7 Posts
Top